Evenementen

Een quiz kan ook een leuke manier zijn om een evenement extra luister bij te zetten. Denk aan een personeelsborrel. Door de samenstelling van de teams kun je ervoor zorgen dat werknemers die elkaar zelden spreken ook eens samen in een team zitten en elkaar op die manier leren kennen. Een quiz laat mensen op een fanatieke manier samenwerken én met elkaar strijden

Ook op een netwerkborrel kan een quiz een perfect middel zijn om elkaar op een prikkelende, ongedwongen manier te leren kennen. De quiz zorgt vanzelf voor sfeer, strijd, samenwerking en saamhorigheid! Op een jubileum, verjaardag of vrijgezellenfeest kan een quiz een vrolijke, speelse inleiding van het feest zijn.

Een quiz kan eigenlijk overal. Of het nu in een restaurant, in een café, in een (sport)kantine of ergens in de buitenlucht is. Heb je nog geen locatie op het oog? Meld het ons, wij denken graag met je mee!

Heb je speciale wensen? Wil je bijvoorbeeld een ronde die helemaal gaat over jouw bedrijf, over het personeel, over jouw stad, over de vrijgezel in kwestie of over een ander specifiek onderwerp? Dat kan! Er is geen thema of onderwerp waarover wij geen quizronde van tien vragen kunnen maken! Dus vraag naar de mogelijkheden en wij komen met een idee!

Meer quizzen

Pubquizzen

Onze populairste quizzen zijn nog steeds de pubquizzen! Een avondvullende quiz waarop jij en je quizvrienden in de kroeg, onder het genot van een biertje en een bitterbal, jullie brein kunnen breken over de meest uiteenlopende quizvragen.

Themaquizzen

Wil je een speciale themaquiz? Ook dat kan! Of het nu een 90’s-quiz, een geschiedenisquiz, een ondernemersquiz, een muziekquiz of een showbizzquiz is – je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen er een avondvullende quiz over maken!

Quiz & Dine

Wil je een quiz combineren met een diner, bier- of wijnproeverij? Ook dat is mogelijk! Tussen de speelrondes door worden dan allerlei lekkere gerechtjes geserveerd. Of je wisselt een quizronde af met een bierproefronde. Genieten geblazen!