Quiz & Dine

Je kunt een quiz natuurlijk ook combineren met een culinaire activiteit! ‘Quiz & Dine’ noemen we dat. Een avond waarop je om het half uur quizvragen op je krijgt afgevuurd, afgewisseld met elk half uur een ronde lekkere hapjes. Om zo de hele avond lang te quizzen en te dineren. Leuk en lekker!

Het kan natuurlijk ook net zo goed gecombineerd worden met een bier- of wijnproeverij. ‘Quiz & Taste’ noemen we dat. Ook dan krijg je een volledige quiz van zes (of meer) rondes, met proefrondes bier of wijn. Lekkere borrelhappen zorgen ervoor dat je ook nog een beetje scherp blijft tijdens de quiz.

Wij hebben afspraken met verschillende horecagelegenheden in Ermelo, Nijkerk en Harderwijk, dus er is van alles mogelijk! Maar ook elders kan altijd wel wat worden geregeld! Of bij iemand in de tuin? Spreek je wensen uit en wij zoeken in overleg met jou uit wat mogelijk is!

Hoe ziet zo’n ‘Quiz & Dine’-avond er bij ons uit?

^

18.00-18.30 uur

Inloop en welkomstdrankje

^

18.30-18.35 uur

Broodje en uitleg quiz

^

18.35-19.00 uur

Quizronde 1 en 2

^

19.00-19.30 uur

Hapjes: voorgerechtjes

^

19.30-20.00 uur

Quizronde 3 en 4

^

20.00-20.30 uur

Hapjes: hoofdgerechtjes

^

20.30-21.00 uur

Quizronde 5 en 6

^

21.00-21.30 uur

Hapjes: nagerechtjes

^

21.30-22.00 uur

Eindstand, prijsuitreiking

^

22.00

Naborrel en/of feestje

Meer quizzen

Pubquizzen

Onze populairste quizzen zijn nog steeds de pubquizzen! Een avondvullende quiz waarop jij en je quizvrienden in de kroeg, onder het genot van een biertje en een bitterbal, jullie brein kunnen breken over de meest uiteenlopende quizvragen.

Evenementen

Heb je iets te vieren? Wil je een personeelsborrel, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum leuk aankleden? Organiseer je een netwerkborrel? Dan is een quiz een originele manier om elkaar te leren kennen of om op een uitdagende manier aan teambuilding te doen!

Themaquizzen

Wil je een speciale themaquiz? Ook dat kan! Of het nu een 90’s-quiz, een geschiedenisquiz, een ondernemersquiz, een muziekquiz of een showbizzquiz is – je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen er een avondvullende quiz over maken!