Pubquizzen

Steeds meer kroegen hebben tegenwoordig een wekelijkse of maandelijkse pubquizavond – meestal op een doordeweekse avond. Tientallen deelnemers kraken op zo’n avond, onder het genot van een biertje en een bitterbal, hun hersenen op de meest uiteenlopende quizvragen.

Onze pubquiz bestaat uit zo’n tachtig gevarieerde vragen die we zelf verzinnen. We maken de vragen niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk. Geen enkel team weet niets, geen enkel team weet alles. We zorgen dat alle deelnemers zich bij de quiz betrokken voelen.

Wat onze pubquiz ook uniek maakt, is dat we heel veel gebruikmaken van fragmenten (muziek, cabaret, nieuws). Daardoor wordt het tijdens onze quizzen nooit saai.

Hoe ziet een gemiddelde pubquizavond eruit?

^

10-30 teams van maximaal 5 spelers

^

Quiz duurt van +/- 20.00 tot 23.00 uur

^

Gebruik van telefoons is uit den boze

^

Na vier rondes is er een pauze van een kwartier

^

De nummers 1 en 2 krijgen een handdruk van de quizmaster en een klein prijsje

^

Acht rondes van tien vragen, met elke ronde een ander thema

Denk aan een afbeeldingenronde, actualiteiten, entertainment, sport, topo, culinair, film, dieren, geschiedenis, muziek en grabbelton.

^

Voor elke ronde is er een invulformulier voor de antwoorden

Na elke ronde nemen we de formulieren in en geven we de goede antwoorden.

^

Elk team krijgt één joker in de vorm van een sterretje

Die je kunt aansteken/inzetten vóór een ronde begint. In die ronde tellen je punten dubbel.

Meer quizzen

Evenementen

Heb je iets te vieren? Wil je een personeelsborrel, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum leuk aankleden? Organiseer je een netwerkborrel? Dan is een quiz een originele manier om elkaar te leren kennen of om op een uitdagende manier aan teambuilding te doen!

Themaquizzen

Wil je een speciale themaquiz? Ook dat kan! Of het nu een 90’s-quiz, een geschiedenisquiz, een ondernemersquiz, een muziekquiz of een showbizzquiz is – je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen er een avondvullende quiz over maken!

Quiz & Dine

Wil je een quiz combineren met een diner, bier- of wijnproeverij? Ook dat is mogelijk! Tussen de speelrondes door worden dan allerlei lekkere gerechtjes geserveerd. Of je wisselt een quizronde af met een bierproefronde. Genieten geblazen!