Themaquizzen

Onze quiz is normaal gesproken een ratjetoe aan vragen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een speciale themaquiz. Denk aan een quiz met alleen maar vragen over de jaren 90, een quiz met alleen maar vragen over een bepaalde stad, een filmquiz, een muziekquiz, een taalquiz, geschiedenisquiz, een ondernemersquiz, een studentenquiz of een showbizzquiz. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen er een complete, avondvullende quiz over maken!

Voorbeelden van themaquizzen die we maken

Staat jouw quiz er niet tussen? Geef het door en wij laten je binnen een dag weten of wij er een themaquiz van kunnen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

^

Muziekquiz

^

Decenniumquiz (jaren 80/90/00/10)

^

Filmquiz

^

Hollandquiz

^

Sportquiz

^

Geschiedenisquiz

^

Entertainmentquiz

^

Taalquiz

^

Culinaire quiz

^

Disneyquiz

^

Politiekquiz

^

Studentenquiz

^

Kunstquiz

^

Landenquiz

^

Kerstquiz

^

Eindejaarsquiz

^

Showbizzquiz

^

Nieuwsquiz

^

Bierquiz

^

Televisiequiz

^

Voetbalquiz

^

Koningshuisquiz

^

Stadsquiz

^

Topoquiz

^

Songfestivalquiz

^

Ondernemersquiz

^

Dierenquiz

^

Tekenfilmquiz

^

Traditiequiz

^

Literatuurquiz

^

Pikante quiz

^

Kinderquiz

Meer quizzen

Pubquizzen

Onze populairste quizzen zijn nog steeds de pubquizzen! Een avondvullende quiz waarop jij en je quizvrienden in de kroeg, onder het genot van een biertje en een bitterbal, jullie brein kunnen breken over de meest uiteenlopende quizvragen.

Evenementen

Heb je iets te vieren? Wil je een personeelsborrel, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum leuk aankleden? Organiseer je een netwerkborrel? Dan is een quiz een originele manier om elkaar te leren kennen of om op een uitdagende manier aan teambuilding te doen!

Quiz & Dine

Wil je een quiz combineren met een diner, bier- of wijnproeverij? Ook dat is mogelijk! Tussen de speelrondes door worden dan allerlei lekkere gerechtjes geserveerd. Of je wisselt een quizronde af met een bierproefronde. Genieten geblazen!